82. GRÀCIA RIBALAIGA. “I TOT VA COMENÇAR COM SI VOLGUÉS EXPLICAR UN CONTE”

Dublin Core

Descripció

Tot és casual..., o no!
Quan l’estiu del 2019, a Menorca, vaig conèixer en Pierre i na Marta i em varen explicar el projecte de l’APARADOR 22, em vaig “enamorar” de la idea. Quan en Pierre em va oferir participar-hi vaig estar molt contenta. Un repte davant meu per l’abril del 2020!
Evidentment no ha estat possible “estrenar-me” a l'APARADOR fins ara..., un altre any més tard. Aquestes oueres que teniu al davant em ballen pel cap des de fa molt de temps o, millor dit, anys.
Sempre pensant què podria fer amb elles i, un dia qualsevol de l’estiu passat, vaig voler provar de fer-les servir de llenç per a un dels meus collages i, retallant una imatge que tenia a mà, vaig seguir remenant papers cercant algunes paraules que m’agradessin per acabar de completar aquella petita història dels dos “fiets” menjant un gelat, i aquí va sorgir casualment el primer ou d’aquesta història oberta i casual, també, de la meva família...

I tot
va començar
com si volgués
explicar
un conte.

Més informació:Web de Gràcia Ribalaiga
Instagram de Gràcia Ribalaiga

Font

Per conèixer tota la documentació generada i les autories consultar el gestor bibliogràfic Zotero.

Biblioteca Zotero

Drets

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0).

Citar l'(A)parador 22 i l'autoria del recurs que utilitzeu

Col·lecció

Citació

“82. GRÀCIA RIBALAIGA. “I TOT VA COMENÇAR COM SI VOLGUÉS EXPLICAR UN CONTE”,” consulta 14 juliol de 2024, https://aparador22.org/items/show/83.

Formats de sortida

Embed

Copy the code below into your web page