79. EUGENIA CONDE. "ESCONDITES"

Dublin Core

Descripció

Amagatall: lloc retirat o secret en què s'oculta alguna cosa o algú.

En els últims anys, ha canviat la forma en què ens construïm i definim. Cada vegada més, ho fem a través del que vam mostrar i el que els altres veuen. Això ens confirma que existim. El que està exposat, revelat. Semblés dir que som el que vam mostrar. Deliberadament.
No obstant això. hi ha un lloc íntim que conscient o inconscientment roman ocult. Ho configura un idioma secret que a vegades resulta críptic perquè parla no per a ser entès, sinó sentit. Juga a revelar-se a través de la sorpresa o l'accident que torna en troballa i s'expressa per a habitar el món, no comunicant, sinó, descobrint-se. Es mou despistant o anunciant-se sense previ avís. Perquè voler entendre-ho? Existeix encara sense que sigui nomenat, catalogat, classificat, definit; desafiant la màxima que diu que només ÉS allò que pot nomenar-se. Desxifrar l'enigma, requereix de l'acceptació de les regles del joc que proposa, revelar el misteri sense interferir en ell, deixant que es presenti. Quan vol.
Aquesta sèrie de collages tanca una petita reivindicació: recuperar el dret a no saber-ho tot, a no dir-ho tot, on el que es mostra continua romanent d'alguna manera ocult. Perquè en realitat, el millor amagatall continua sent el que està a simple vista. I el misteri, convida al joc de la revelació. Que veus quan em veus? I quan em veus, pots veure't també?.

Més informació:Instagram d’Eugenia Conde

Font

Per conèixer tota la documentació generada i les autories consultar el gestor bibliogràfic Zotero. Biblioteca Zotero

Drets

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0).

Citar l'(A)parador 22 i l'autoria del recurs que utilitzeu

Col·lecció

Citació

“79. EUGENIA CONDE. "ESCONDITES",” consulta 14 juliol de 2024, https://aparador22.org/items/show/80.

Formats de sortida

Embed

Copy the code below into your web page